Gasztro Lizi

Főzni-sütni öröm ! :)

Diétacentrum , avagy az étel érzékenyek Mekkája

2018. március 17. 17:52 - nagyeliza

Megígértem magamnak, hogy nem leszek elfogult ezzel a hellyel kapcsolatban , igaz a munkahelyemről van szó :D Szóval igyekszem tartani magam az ígéretemhez. 

Na szóval ez a szuper hely nem máshol található , mint Szegeden a Széchenyi tér 6. szám alatt található meg. Még nincs 1 éves az üzlet, de rengeteg jót mondanak róla a szegediek, és a más városból ide költözött emberek. Talán nem túlzok , ha azt mondom, hogy itt lehet megtalálni a városon belül a legnagyobb és legjobb áron kapható Szafi Reform , Szafi Free készletet. De ezek mellett számos hazai manufaktúra termékeit is fel lehet lelni. Például: Hidegnyalat, Hesters's life. Mindenféle diéta szempontjából kitünő lehetőségek vannak. Cukorbetegség, inzulin rezisztencia, gluténérzékenység, egyszerű fogyás, laktóz érzékenység. 

Ezt a csoda helyet pedig a nagyon kedves és szimpatikus "Főnim" :D Godáné Reisinger Karolina építette fel. Időt és pénzt nem sajnálva. És mindezek mellett maradt ideje egyetemre járni, hamarosan végzett dietetikus lesz. Szóval táplálkozás tanácsadásra is van lehetőség az üzletben.  20155667_2014021985550769_6587187721730714676_n.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroliziszeged.blog.hu/api/trackback/id/tr3513748254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása